Proiecte eTwinning

1, 2, 3… Once upon a time

Elevii clasei pregătitoare C au participat în perioada ianuarie-mai 2022 la proiectul „1,2,3…Once upon a time…”, alături de parteneri din Turcia, Portugalia, Croația și Macedonia de Nord. Proiectul a avut drept scop îmbunătățirea competențelor de lectură și alfabetizarea digitală prin intermediul basmelor.

Citește mai mult »

Amazing recycling of waste

Proiectul a adus în atenția participanților importanța protejării mediului înconjurător și a urmărit creșterea gradului de conștientizare cu privire la reutilizarea materialelor reciclabile. Activitățile s-au desfășurat în lunile aprilie și mai 2022, reunind cadre didactice și elevi din 6 țări: Turcia, România, Azerbaidjan, Bulgaria, Italia și Slovacia.

Citește mai mult »

Easter Traditions

În acest proiect au fost implicați elevi și profesori din România, Polonia, Spania, Grecia și Germania. Prin activitățile propuse în cadrul proiectului elevii s-au familiarizat cu obiceiurile și tradițiile de Paște din tările partenere, au descris și identificat elementele religioase specifice sărbătorilor pascale.

Citește mai mult »

Everything is possible with STEM

În perioada ianuaie- mai 2022, preșcolarii de la Colegiul Tehnologic „Spiru Haret” Piatra Neamț au participat la proiectul eTwinning EVERYTHING IS POSSIBLE WITH STEM / TOTUL E POSIBIL CU STEM alături de parteneri din Turcia, Lituania, Kurdistan.
Scopul acestui proiect a fost unul de actualitate, respectiv activitățile STEAM în educația timpurie- tehnică inovativă de abordare a predării-invățării- evaluării.

Citește mai mult »

I can help the Earth

În perioada februarie-mai 2022, elevii clasei a IV-a B au participat la proiectul eTwinning I CAN HELP THE EARTH alături de parteneri din Turcia, Portugalia și alte două școli din România. Scopul acestui proiect a fost unul de actualitate, util, deoarece cu toții ne dorim să păstrăm sănătoasă planeta pe care locuim. Coordonatorii proiectului ne-au propus diverse teme.

Citește mai mult »

I read I played

În perioada decembrie 2021- aprilie 2022, Supereroii din Clasa Pregătitoare C s-au alăturat cu mult entuziasm proiectului eTwinning Okudum Oynadim / I Read I Played. Alături de colegi din Turcia, România, Italia și Azerbaidjan, au desfășurat numeroase activități inedite și interesante.

Citește mai mult »

Heroes that changed history

Proiectul s-a desfășurat în perioada ianuarie – mai 2022. Au participat elevi și profesori din România, Turcia, Iordania, Polonia, Italia, Malta, Lituania, Republica Moldova, Tunisia, Serbia, Portugalia, Georgia, Slovacia și Croația.

Citește mai mult »

Present your country

În acest proiect au fost implicați elevi și profesori din România, Turcia, Iordania, Polonia, Italia, Grecia, Republica Moldova, Tunisia, Serbia, Azerbaijan, Georgia, Spania. Prin activitățile propuse în cadrul proiectului elevii au înțeles că elementele culturale sunt trăsături care disting o societate.

Citește mai mult »