I love M4th

Proiectul „I love m4th” s-a desfășurat în perioada decembrie 2022-mai 2023. Au participat 17 cadre didactice: 2 din România, 8 din Turcia, 2 din Macedonia de Nord, 2 din Iordania, 1 din Grecia.

La aceste activități au participat elevii clasei a IV-a B, coordonați de înv. Cozma Mona.Scopul acestui proiect a fost de a ajuta elevii să înțeleagă conceptele matematice și să le utilizeze în viața de zi cu zi. Prin acest proiect elevii au reușit să descifreze relațiile dintre conceptele matematice și om, natură, artă, tehnologie, științe prin jocuri, desen, costrucții, bricolaj, etc. În același timp, am urmărit ca elevii să dobândească abilități de cooperare și comunicare și să experimenteze instrumentele web 2.0.
Pe parcursul proiectului am comunicat cu partenerii de proiect prin WhatsApp, forum și webinarii, am colaborat cu aceștia și am realizat produse comune.

Elevii au votat afișul și logo-ul proiectului și au participat la sondajele realizate pe parcurs. Rezultatele proiectului se pot viziona în expoziția virtuală unde sunt afișate aspecte de pe parcursul activităților, pe paginile de Facebook și Instagram ale proiectului.